July 7, 2022

Kundetilfredshed – Det siger kunderne om os.

WA har været vores administrator i et par år. De har altid været professionelle og behagelige at arbejde med. De har et rigtig godt blik for, hvad der kunne gøres en lille smule smartere, billigere, bedre eller hurtigere. Når noget ikke er lige til at forstå, får man al den hjælp man har brug for. Den personlige service er helt i top. Som bestyrelsesmedlem og beboer føler man sig som en samarbejdspartner – ikke som et nummer i rækken. Det gælder også, når den personlige rådgiver er på ferie, der er altid en kollega, der træder til. Vi kan varmt anbefale WA som administrator for en grundejerforening.

Bestyrelsen
Grundejerforeningen I-IV Havneholmen 20- 42


Vi har haft WA som administrator igennem 7 år. Vi får løbende god hjælp og har tæt dialog med WA. Vi har måtte skifte administrator hos WA et par gange grundet interne ændringer hos WA. Det er gået uden problemer, og viser at WA kører meget professionelt, når WA kan lave skift uden tab af viden og uden at vi mærker særlig meget til det i bestyrelsen og som andelsforening. WA er også god til at passe ind i vores generalforsamlinger, selvom det ligger sent på dagen, og er en kombination af formelt møde, diskussionsklub og lidt social samværd. WA overtog fra en administrator som arbejdede lidt rodet og ikke-digital. Det kan ikke have været nemt for WA at overtage opgaven, men det har WA gjort rigtig godt.

Bestyrelsen
A/B Nordfalk


Vores andelsboligforening overgik til WA i 2017, da vores tidl. administrator gik på pension. Skiftet har for os betydet et løft af driften til et hidtil uset niveau af professionalisme, smidighed og optimering af arbejdsgange. Vi har fast tilknyttet rådgiver, som både beboere og bestyrelse kan kontakte direkte og i tæt samarbejde med vores vicevært. Bestyrelsen indgår stort set ikke længere i den daglige drift af foreningen som mellemled, hvilket har løsnet op for tiltrængt tid og overskud til at fokusere på de egentlige foreningsprojekter. Ved projekter, renovering, økonomi, generalforsamlinger og mere er WA behjælpelig med rådgivning (herunder deltagelse ved bestyrelsesmøder) og rådgiveren kan varetage den overordnede styring/koordinering samt trække på værdifuld erfaring og kollegaer. Godkendelse af dokumenter og faktura foregår hurtigt, nemt og sikkert via digitale løsninger og med minimalt besvær. Det er således med glæde, at vi giver WA vores varmeste anbefalinger.

Bestyrelsen
A/B Tjenestemændenes Byggeforening


Der er en verden til forskel på WA og vores tidligere administrator. Jeg mærker et engagement og en direkte interesse i vores ejerforenings liv. Der er styr på de formelle afspekter og desuden oplever jeg en forståelse for de personligheder, der udgør både bestyrelsen og ejerpopulationen. Jeg sætter desuden pris på den løbende rådgivning og kompetente sagsorienterede tilgang med inddragelse af eksterne kræfter, når det er påkrævet. Hertil kommer, at vores personlige administrator er tilgængelig, venlig og kompetent. Det giver en ro for mig som formand at vide, at ejerforeningen er i trygge hænder uanset bestyrelsens sammensætning.

Philip Philipsen
Formand E/F Porcelænsgaarden


Jeg opfatter WA som en kompetent og smidig samarbejdspartner, som jeg har haft stor fornøjelse af at samarbejde med, de sidste 7 år, i det daglige er der hurtig respons på forespørgsler via e-mail, specielt har jeg været glad for den nære kontakt til Per Beyer, som har været en god hjælp ved større udfordringer.

Niels Højer
E/F Gemini Residence


Jeg oplever altid korte svartider og meget fyldestgørende besvarelser af mine henvendelser.
I er fleksible og løsningsorienterede når forholdende kræver det.
Der ydes vedvarende kompetent og målrettet kunderådgivning
Helt overordnet er det mit indtryk, at I yder en for branchen helt enestående service

Niels Wegener
Partner, advokat, NORDIA


Efter at vi er overgået til WA er det gået op for os, hvor stor forskel der er på ejendomsadministrationer! Udover at overflytningen fra tidligere administration var nem, så har WA haft et skarpt øje for at spotte uhensigtsmæssigheder fra tidligere administration og steder foreningen kan spare. I vores tilfælde var der tale om både for høje renter, forsikringsrod, mystiske poster, juridisk rådgivning, uhensigtsmæssigheder i opkrævninger og procedurer og meget, meget andet. WA er lidt dyrere, men til gengæld så har de sørget for at vi sparer andre steder. WA’s medarbejdere fremstår altid yderst kompetente, hjælpsomme og ærlige, som det sjældent opleves.

Mette Wagenblast Sørensen
EF Vermlandsgade 81-83 Holmbladsgade 79-81


Vi har benyttet WA. I ca. 20 år. Vi er en forening med ca. 200 andelshavere. Der er i sagens natur en del opgaver og udfordringer i så stor en forening. WA er en rigtig god samarbejdspartner med bla. køb og salg af lejlighederne, herunder syn og hele dialogen og dokument håndtering. Uanset om det er dialogen med andelshaverne, eller det er problemsager, oplever vi altid en meget hurtig og professionel håndtering af disse opgaver. Vi oplever en meget høj faglig kompetence på både de helt almindelige sager, men også på de opgaver, som kræver juridisk indsigt. Når vi i bestyrelsen støder på udfordringer vi ikke selv kan håndtere, oplever vi altid kvalificeret rådgivning fra WA. Det er på alle måder et samarbejde, som vi sætter meget pris på, og kan slet ikke forestille os andre aktører, der kan gøre det bedre.

Henrik Willy Koberg
AB Aastruphave


Vi er meget glade for at have WA som administrationsfirma. Vi synes at alle de medarbejdere vi har mødt virker kompetente og ordentlige. Vi synes generelt at vi bliver behandlet ordentligt.

Pia Pedersen
AB Nansensgade 53-55


EF Tagensvænge har haft WA og Wind Service som partnere i mange år nu, og som formand for bestyrelsen har jeg kun oplevet et positivt og professionelt samarbejde i alle henseender. Dette gælder både i vores dag-til-dag arbejde, hvor vores administrator Helle Søndergaard altid svarer hurtigt og er meget hjælpsom med alt fra beboerhenvendelser til at besvare alle vores “dumme” spørgsmål. WA har også altid gennemført vores årlige generalforsamlinger professionelt og effektivt, ligesom de har været en enorm støtte under vores nuværende store renoveringsprojekt med alt fra planlægning, økonomi og juridisk hjælp. Samarbejdet sparer os som bestyrelse en masse tid, og vi føler os i gode hænder både med økonomi og generel drift. Wind Service står for alt vores daglige drift af foreningen, og det har altid foregået gnidningsfrit og med en fremragende tilgang til at tingene skal fungere og beboerne føler sig i gode hænder, når de løber ind i problemer. Som forening føler man bestemt, at WA har foreningens bedste for øje. Tak for et fortsat godt samarbejde!

Bestyrelsen
EF Tagensvænge


Som formand for EF Horsekildegården nyder jeg godt af et altid kompetent og professionelt samarbejde med WA, hovedsageligt med Dijana Lekic. Der er hurtig respons og god dialog både telefonisk og via email og jeg oplever en oprigtig interesse for at servicere vores ejerforening. Derudover har vi også en god og stor støtte til forberedelse og gennemførelse af såvel bestyrelsesmøder og den årlige generalforsamling. Desuden oplever jeg en venlig, hurtig, bestemt og kompetent behandling af henvendelser fra beboerne, som sparer både bestyrelsen og jeg for mange timers arbejde. Endelig har vi de seneste år gennemført mange større renoverings- og forbedringsprojekter, hvor der har været brug for juridiske bistand, projekt- og byggeledelseskompetencer samt hjemtagelse af fælleslån.Også her har WA været en stor, dygtig og kompetent hjælp.

Bestyrelsen
EF Horsekildegården


Vi er jo meget glade for samarbejdet. I mange år har vi brugt WA til at administrere vores ejendom. Men de kan mere end holde styr på budgetter, opkræve boligydelse og lave årsrapporter. Flere gange om året får vi kompetent sparring ifht. aktuelle sager i vores forening. Det kunne være råd til, hvor vi kan finde juridisk bistand eller hjælp til at optage eller omlægge lån. Og så skal man ikke vente uger for at få et svar. De svarer hurtigt og præcist.

Bestyrelsen
AB Tordenskjolds Gaard


Som en visionær andelsboligforening finder vi det vigtigt, at have et samarbejde med en ejendomsadministrator, der er specialist indenfor alle aspekter. WA yder en professionel og hurtig assistance, og de har altid fokus på at levere kvalitetsydelser. Der er tilknyttet en personlig rådgiver til samarbejdet, og denne er let tilgængelig på mail og telefon. Med WA som administrator oplever vi en fantastisk sparring, og er som bestyrelse og forening i trygge hænder.

Bestyrelsen
AB Holbergsgade 22/Cort Adelers Gade 2


Det er utroligt som i kan få pengene i kassen, rigtig godt gået

Finn Birkegaard
Hvidovrevejs Butikstorv


Hos WA får vi som bestyrelse en altid en god og rettidig behandling af vores daglige administration, og som en mindre forening er det rigtig vigtigt for os. Vi er også meget tilfredse med den faglige sparring på forslag og ideer, både proaktiv og reaktivt, så vi kan sikre den rigtige balance mellem foreningens drift og andelshavernes ønsker. Sidst, men ikke mindst, så letter den digitale platform hos WA vores arbejde som bestyrelse, og har samtidig givet os et bedre overblik over vores økonomi.

Bestyrelsen
AB Hellerupvang


WA er et driftssikkert administrationsselskab, som bidrager til effektiv drift og administration af vores haveforening – lige fra opkrævning af leje, bogføring, salg og overdragelse.

Bestyrelsen
HF Carl Nielsens Minde


At have WA som ejendomsadministrator har vi altid oplevet som nemt og personligt. Vi bliver altid mødt med venlighed og engagement.

Lars Schacht Christiansen
EF 10 DL Gladsaxe


Bestyrelsen i en andelsboligforening har mange og mange forskellige opgaver at løse. Og et stort ansvar foreningens økonomi! Derfor letter det utroligt meget, når man kan “outscource” økonomien og alt papirarbejdet til en pålidelig og ordentlig “ makker”. Hos WA har vi fundet vores makker. Vi kører et trygt og godt parløb, og vi er sikre på, at alt går efter bogen. Og vi kan altid få råd og støtte.

Bestyrelsen
AB Dalgashus


I ejerforeningen vendte vi for ca. 5 år siden retur til WA efter et par år hos en anden administrator. Vi vendte tilbage da vi oplever, at vi hos WA får en hjælp, svar og rådgivning som bedre svarer til vores behov. Altid venlige og hjælpsomme.

Bestyrelsen
EF Azaleaparken


Vi er meget glade for WA og vores sagsbehandler Heidi, som er yderst effektiv og konstruktiv. Vi får til enhver tid hjælp og rådgivning til de spørgsmål, der kan opstå i en andelsforening.

Bestyrelsen
AB Falkoner Allé 58 A-D